Peters debuteert bij Woudenberg met remise

WOUDENBERG ,,Eigenlijk moeten we vaststellen dat we twee punten hebben laten liggen." Dat stelt Jeroen Peters vast na zijn eerste officiële duel met Woudenberg. De nieuwe trainer debuteerde uit bij het ambitieuze DHSC en bemachtigde met 0-0 een punt. ,,Hiermee kunnen we vooruit."

 

Aan de andere kant hield Peters een 'katterig gevoel' over aan het duel in Utrecht. In de laatste twintig minuten, nadat de thuisploeg met tien man verder moest, kreeg Woudenberg mogelijkheden in de omschakeling. ,,Als we dat goed uitcounteren, nemen we drie punten mee naar huis. Aan de andere kant waren we op voorhand al tevreden met een punt. DHSC heeft een heel goede selectie en beschikt over veel meer individuele kwaliteit."

Onder meer oud-profs als Rodney Sneijder en Evander Sno betraden het veld namens DHSC. Maar ook zij waren niet bij machte om Woudenberg serieus in de problemen te brengen. ,,Verdedigend hebben we vrijwel niets weggegeven", zag Peters. Met de 0-0 pakte Woudenberg het eerste punt buitenshuis dit seizoen. ,,Los van het resultaat zie ik ook een stijgende lijn in het spel. Vooral dat moeten we meenemen naar volgende week." Dan wacht Delta Sports'95, een concurrent in de strijd onderin.