Laks Valleivogels laat TOV leven

SCHERPENZEEL Verwijten, dat kan Dennis van der Steen zijn ploeg Valleivogels genoeg maken. De Scherpenzelers gaven tegen TOV een 2-0 voorsprong uit handen. ,,We lieten ze in leven en kregen daar in blessuretijd de rekening voor gepresenteerd. Ik ben hier goed ziek van", baalt de oefenmeester van het 2-2 gelijkspel.

 

Dat de wedstrijd in een remise zou uitmonden, was na 50 minuten voetbal nauwelijks voor te stellen. ,,We waren in elke linie beter", stelt Van der Steen, die zag dat zijn ploeg met twee prachtige treffers leidde. Wilbert Thomassen had met een fraai afstandsschot voor 1-0 gezorgd, Jamal Ouassif verdubbelde vijf minuten na rust met een prachtige dribbel die marge.

 

In het half uur daarna liet Valleivogels echter na om de 3-0 te scoren. ,,We kregen genoeg kansen en mogelijkheden, maar deden voor hun goal steeds de verkeerde dingen. Het was echt slordig." TOV bleef daardoor hoop houden op de aansluitingstreffer. Nadat de 2-1 in de 84e minuut viel, konden de Baarnaars weer hopen een punt, bewerkstelligd in de 93e minuut. ,,Heel pijnlijk."