• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker

Kostbare overwinning voor Scherpenzeel (video)

SCHERPENZEEL ,,Je ziet en weet dat we niet blaken van het zelfvertrouwen. Daarom hadden we deze drie punten zo nodig." Aan het woord is de opgeluchte trainer Dik Peters van Ton. Zijn ploeg Scherpenzeel eiste bij VRC als een collectief de zege op. Dittgher Aarsen was met twee doelpunten de man van de wedstrijd.

 

Scherpenzeel startte messcherp. Balverlies van de thuisploeg leidde een geslaagde counter in, waarbij Shutlan Axwijk de snelheid van Aarsen op de juiste waarde schatte. ,,Een vroeg doelpunt vanuit de omschakeling. Een lekker begin", zag Peters van Ton. Hij was niet erg onder de indruk van de Veenendalers, die zo vaak worden geprezen om hun vaardige voetbal. ,,In de tweede helft duurde het lang voordat ze echt vol op de aanval durfden te spelen en een verdediger doorschoven. We hadden op een paar kansjes na controle over de wedstrijd."

Na ruim 70 minuten werd de overwinning veilig gesteld. Aarsen drukte weer succesvol af. ,,Die bal kwam op kniehoogte aan, technisch heel moeilijk om hem dan goed te raken. Dat deed Dittgher knap." Ook voor de rest van het team zijn er complimenten. ,,Ik heb echt een team gezien, dat voor elkaar streed. De groep heeft na de teleurstelling van vorige week een mooi antwoord gegeven."

Bron video: voetbaleentwee (YouTube)