• import

Koploper Woudenberg verliest opnieuw

WOUDENBERG De eerste nederlaag op sportpark De Grift is voor Woudenberg deze competitie een feit. Tegenstander VRC uit Veenendaal won verdiend met 1-3. Thomas Bruijnzeels zette de thuisclub, tegen de verhouding in, nog wel op voorsprong. De treffer was geen opmaat voor een sprankelende voetbalmiddag. Sterker nog: VRC won verdiend. Hierdoor leed de geel-zwarte formatie de tweede nederlaag op rij.

Ondanks deze twee uitglijders blijft Woudenberg koploper in de 2e klasse Oost. Valleivogels is nu de voornaamste belager en staat op drie punten achterstand. Trainer Jeroen Peters (archieffoto) herhaalde het na de wedstrijd nog maar eens. ,,Wij hebben geen kampioensploeg. Ik zeg het opnieuw, want anders gaan de mensen nog denken dat ik gek ben."

De trainer uit Leusden schetste een realistisch beeld na de kansloze nederlaag tegen het laag geklasseerde VRC. ,,Met deze relatief smalle spelersgroep kunnen we momenteel weinig meer creëren, maar tot nu toe is het zo gruwelijk knap wat we doen. Zorgen maak ik me ook niet na deze nieuwe nederlaag. We moeten vooral rustig blijven. Hopelijk krijgen we de groep weer aan het voetballen, maar wanneer? Op dit moment is dit het niveau en als dat niet verandert, dan zakken we na de winterstop naar een 6e of 7e plaats. Dan kan ik de spelersgroep gaan prepareren op de nacompetitie."