Joey Kooij schiet Woudenberg naar punt

WOUDENBERG Opnieuw heeft Woudenberg een punt gesprokkeld. Joey Kooij schoot in de 86e minuut zijn ploeg naast FC Breukelen, de nummer drie van de ranglijst. Daardoor werd het 2-2 op sportpark De Grift.

 

Woudenberg begon opnieuw met een defensief blok aan de wedstrijd. Die strijdwijze had in de afgelopen twee duels vier punten opgeleverd. Ook tegen Breukelen slaagden de geelzwarten erin de ruimtes klein te maken. Het gevaar voor de goal van Daan Schennink bleef beperkt. Wel moest de doelman zich gewonnen geven na een prachtige aanval van de bezoekers. Renaldo Jongebloet was de maker van de 0-1.

Na rust kroop de thuisploeg wat meer uit zijn schulp, met de gelijkmaker als resultaat. Jeffrey de Witte bediende van achteruit Joey Hendriks, die Kevin Bakker in staat stelde om 1-1 aan te tekenen. Breukelen deed tien minuten later alweer van zich spreken. Spits Daniël Kops schoot zijn ploeg naar 1-2. Dat leek lange tijd te volstaan voor de zege, maar Woudenberg werd beloond voor de druk die het wist op te voeren. Kooij haalde daarbij zijn handelsmerk van stal. Met een hard schot vanaf een meter of twintig vuurde hij raak: 2-2.