• Ab Donker

Gemakkelijke overwinning voor Woudenberg

WOUDENBERG De psychologische oorlogsvoering is begonnen. Zaterdag 30 maart ontvangt Woudenberg buurman Valleivogels. De strijd tussen de nummers 1 en 2 met als inzet de koppositie.

Trainer Jeroen Peters daagt zijn collega Rob van den Broek al uit. ,,Valleivogels is van alle concurrenten de best presterende ploeg na de winterstop. Rob doet heel intelligent door elke week opnieuw te zeggen dat zijn ploeg slecht heeft gespeeld. Hij speelt verstoppertje; een luizenspelletje. Valleivogels moet nu eindelijk kleur bekennen."

Woudenberg gaat zaterdag als koploper van start na de overwinning op VSCO'61. Joey Kooy brak na vijf kwartier de ban met een vrije trap in de kruising. De invallers Robin Hanna en Mark Radstaake waren ook succesvol. Over het eerste uur was Peters niet tevreden. De eindpass en de loopacties bevielen hem niet. Vandaar dat de trainer zich na een uur langs de lijn nadrukkelijker met zijn spelers bemoeide. Ook daar kwam een stukje psychologie bij kijken om de spelers met zijn stemvermogen op te zwepen. Eindstand: 3-0.