Fouten nekken Woudenberg in duel versus Sliedrecht

WOUDENBERG Individuele fouten van Jesper Kranendonk en Dirk de Greef werden Woudenberg fataal tegen Sliedrecht. De twee centrale verdedigers gingen allebei na de pauze opzichtig in de fout en leidden daarmee de 2-3 nederlaag in. Desondanks zal het Woudenbergse kamp vertrouwen putten uit het vertoonde spel.

 

Het spelpeil van de promovendus leverde namelijk een dikke voldoende op tegen de Zuid-Hollanders, die de afgelopen seizoenen tegen promotie naar de Hoofdklasse aanhikten. In de slotfase had Joey Hendriks zelfs de 3-3 op zijn schoen. Zijn goed geplaatste schot werd echter uit de hoek geranseld.

 

Bij rust was de score 0-1 dankzij Dennis Verhoef. Direct na rust strafte Stefan van Dam de misser van Kranendonk af, waarna de wedstrijd gespeeld leek. Niets was minder waar. Kevin Bakker en Marc van Ginkel zorgden voor twee Woudenbergse goals. Maar tussendoor had Van Dam ook nog geprofiteerd van het falen van De Greef. Die fout was er één te veel. Hoewel Woudenberg de druk opvoerde, trok Sliedrecht in de slijtageslag de driepunter over de streep.