• Theo Beumer/EdeStad
  • Theo Beumer/EdeStad
  • Theo Beumer/EdeStad
  • Theo Beumer/EdeStad
  • 1-1

    Theo Beumer/EdeStad

Duel Valleivogels na 35 minuten gestaakt

SCHERPENZEEL Blauw Geel'55 en Valleivogels hebben hun onderlinge treffen niet uitgespeeld. Na 35 minuten werd het duel in Ede gestaakt vanwege een hamstringblessure bij scheidsrechter Harry van Beek. Het duel met een tussenstand van 1-1 zal op een later tijdstip in het seizoen worden uitgespeeld.

 

Een raar einde, vindt coach Dennis van der Steen. ,,Maar niets aan te doen natuurlijk. Er werd nog even gezocht naar een vervanger, maar die was niet voorhanden." Zijn ploeg Valleivogels was juist uitstekend begonnen aan de wedstrijd. Hoewel de roodwitten niet eens zoveel kansen creëerden, de Scherpenzelers zaten wel goed in de wedstrijd. ,,Zeker de openingsfase was voor ons."

Het resulteerde in een 0-1 voorsprong. Via Jimmy de Greef werd Remco van de Fliert vrijgespeeld, die doeltreffend uithaalde. De voorsprong werd in de 22e minuut tenietgedaan door Bryan van Loenen. Zijn schot werd geblokkeerd door Robert van den Broek, maar via de carambole plofte het leer achter keeper Sven Hardeman. ,,Dat doelpunt kwam letterlijk uit de lucht vallen", vond Van der Steen.

Na de 1-1 zat het duel er al snel op. De onfortuinlijke leidsman Van Beek gleed uit op de spekgladde mat van Blauw Geel'55 en kon ondanks blessurebehandelingen de wedstrijd niet afmaken.