Beroerde start breekt Renswoude op

RENSWOUDE Een beroerde start, zo mag de openingsfase van Renswoude bij VVOP wel genoemd worden. In Voorthuizen keken de Kraaien al na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. Na 90 minuten was het verschil nog steeds twee doelpunten: 3-1.

 

,,We stonden niet goed achterin", erkent coach Dick Eijlander, die middenvelder Jeffrey van Deuveren als laatste man had geposteerd. ,,We hebben het met z'n allen, dus zeker ook de staf, niet goed gedaan."

Na de pauze hield eerst Jacco van Ginkel Renswoude nog in de wedstrijd, waarna Renswoude ook een woordje mee ging spreken. Ralph Boom trof de lat, maar Jorino Kleijn bracht de 2-1 op het bord. Dat bracht nieuw elan, maar bleek niet de weg naar een punt. VVOP stelde in de slotfase de zege met de derde treffer veilig.

 

PRIJS OP HET SPEL De teleurstelling zal snel verwerkt worden. Renswoude weet dat het volgende week de periodetitel bemachtigt als er gewonnen wordt van Lunteren. ,,We kunnen het seizoen al vroeg bekronen met een prijs. Met volle overtuiging gaan we die wedstrijd aan", stelt Eijlander.