Aangename voetbalmiddag voor Scherpenzeel 

SCHERPENZEEL Na een klinkende 4-0 zege op DVSU breken er voor Scherpenzeel belangrijke weken aan. De komende twee weken spelen de blauwwitten tegen Hoevelaken en Valleivogels. ,,Met het oog op de nacompetitie is de ranglijst belangrijk omdat we eventueel dan een periodetitel over kunnen nemen. Het belang van de dorpsderby weet iedereen", blikt Dennis Koorn alvast vooruit op de cruciale weken.

 

Dat doet de oefenmeester na een aangename voetbalmiddag, waarin zijn elftal superieur was aan de bezoekers uit Utrecht. ,,Het ging veel makkelijker dan ik van tevoren had gedacht. We hadden vanaf het begin een veldoverwicht en wisten de ruimtes goed te vinden", vertelt hij. Scherpenzeel kwam na een kwartier op voorsprong. Nadat Tevfik Ceyar gevloerd was, benutte Mark van Baaren de toegekende strafschop.

 

De 1-0 werd voor rust uitgebreid met de tweede treffer, waarbij aangetekend moet worden dat de tweede goal de fraaiste van de middag was. Maker van het doelpunt was Hafid Charadi, maar de flitsende combinatie die er aan vooraf ging, deed iedere voetballiefhebber goed. Na rust nam Thomas Broedelet de 3-0 ('53) en 4-0 ('63) voor zijn rekening, waarna Scherpenzeel de wedstrijd zorgeloos kon uitspelen.