Op zoek naar een sierhekwerk?

28-08-2019, 16:27 |Van onze partner

Zoals de naam al weggeeft siert een sierhekwerk uw tuin. Het is een sfeervolle manier om uw tuin of erf af te schermen. Met een sierhekwerk bent u verzekerd van een hekwerk van hoge kwaliteit. Dankzij een hekwerk beschermt u uw tuin eveneens tegen ongewenste bezoekers, dit kunnen ook dieren zijn. Door middel van een tuinpoort maakt u het mogelijk de tuin af te sluiten. Bent u geen fan van hele strakke hekwerken? Dan is een sierhekwerk een goede optie. Het geeft uw tuin een mooie en nette uitstraling. En u creëert een stijlvol geheel.
 

Soorten sierhekwerken
Als u sierpoorten vergelijkt met normale poorten zijn deze een stuk eleganter. Ze ogen een speelser dan een standaard poort. De spijlen van deze hekwerken zijn sierlijker verwerkt en staan dus niet strak naast elkaar. Waar u voorkeur naar uitgaat is geheel persoonlijk. Hekwerken zijn leverbaar in verschillende hoogtes en types. Een aantal mogelijkheden:
 Enkele sierpoort elegant
 Enkele sierpoort strak
 Enkele sierpoort met ring
 Enkele sierpoort met ruit
 Enkele sierpoort met sierlijke punt
 Dubbele sierpoort met ring
 Dubbele sierpoort met ruit
 Dubbele sierpoort met sierlijke punt
Om sierhekwerken te bestellen hoeft u vandaag de dag de deur niet meer uit. U kunt namelijk zelfs sierhekwerk gemakkelijk en snel online bestellen. Binnen enkele dagen wordt het bij u thuis bezorgd en kunt u aan de slag gaan.
 

Verschillende hoogtes
Het is een optie om uw sierwerk los te bestellen, maar er bestaan ook standaardpakketten die te bestellen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste afmetingen in te vullen en u kunt verder met uw bestelling. Dit scheelt het bij elkaar van de juiste producten, zoals montagemateriaal. Bent u er al over uit of een hoog of laag sierhekwerk beter past bij uw tuin? Het voordeel van een lage poort is dat er niets onderdoor kan komen, handig voor bijvoorbeeld ongewenste dieren. Een hoge poort heeft dan weer als voordeel dat er niet gemakkelijk overheen geklommen kan worden.
 

Een mooie en veilige tuin
Heeft u al voor ogen hoe uw droomtuin eruit moet zien? Voordat u overgaat tot het kopen van een nieuw sierhekwerk, zet eens voor uzelf op een rijtje wat uw wensen zijn. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om gericht op zoek te gaan naar een sierhekwerk. Wilt u van persoonlijk advies voorzien worden? Neem dan eens contact op met Hekwerkonline.nl. Deze specialisten hebben al vele jaren ervaring met hekwerken en weten precies wat voor hekwerk het beste bij uw wensen en uw tuin past.