Een stoer kinderbed voor je peuter

13-02-2020, 11:25 |Van onze partner

Slapen is voor ieder kind, groot of klein, heel belangrijk. Voor een goede nachtrust is een goed ingerichte baby- of peuterkamer van groot belang. Dit begint bij VanLonden.com. De specialisten van VanLonden.com maken stoere steigerhouten meubels in eigen werkplaats. Krijgt je peuter een nieuwe kamer? Met de steigerhouten meubelen van VanLonden.com creëer je een stoere kamer

Peuterbed Luna
Een kinderslaapkamer inrichten begint met het uitzoeken van een leuk kinderbed. Ons uitgebreide assortiment biedt heel veel keus. Door te kiezen voor een steigerhouten bed geef je de slaapkamer een warme look. Belangrijke aspecten bij het kiezen van een peuterbed is de veiligheid maar ook de kwaliteit. Ieder steigerhouten bed wordt met vakmanschap voorzien van stevige trappetjes en opstaande randen. Zo slaapt je kind niet alleen lekker maar ook veilig. De kinderbedden van VanLonden.com zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. Ben je op zoek naar een veelzijdig peuterbed dat alle goede eigenschappen in zich heeft? Dan is steigerhouten peuterbed Luna een prima keuze. In dit stoere bed droomt je kind iedere nacht heerlijk weg. Dit steigerhouten peuterbed heeft dankzij de wielen een extra leuke touch. Ook is Luna met deurtjes af te sluiten. Met het trapje dat gratis wordt meegeleverd, klimt jouw peuter gemakkelijk zelf in dit steigerhouten kinderbed. Het bed is helemaal af met hip beddengoed.

Steigerhouten meubels en andere accessoires voor de kinderkamer
Meubels van steigerhout zijn nog steeds een eigentijdse trend met een stoere knipoog. Onder de vele meubels vind je bijvoorbeeld leuke kasten in allerlei uitvoeringen. Of wat dacht je van een kinderkeuken, houten haai, speelgoedkist, poppenhuis, speelkeukentje, poppenkast of peuterbankje. Dit en nog veel meer kan gemaakt worden van steigerhout. Maar natuurlijk is een gespreid bedje het allerbelangrijkste item. De vakmensen van VanLonden.com zijn enorm creatief in het ontwerpen en creëren van alles waar ouders met een persoonlijke en eigentijdse lifestyle naar op zoek zijn.

Meubels op maat en naar eigen wens
Heb je zelf een idee voor een steigerhouten meubel? Of wil je inspiratie opdoen voor het inrichten van de kinderkamer? Op onze steigerhouten producten pagina vind je genoeg inspiratie. VanLonden.com is in staat om op basis van jouw wensen en ideeën alles op maat uit te voeren. Bij ieder product zie je de opties voor het meubel op maat. Welke afwerking, afmetingen en extra optie kies je? En wil je een steigerhouten kinderbed met of zonder matras? Ook een lattenbodem is te bestellen. De levertijd van je bestelling is ongeveer vier weken. In deze periode nemen wij contact met je op in verband met de levertijd. Voor een kleine meerprijs komen we steigerhouten meubelen netjes bezorgen en monteren we ze gelijk.