Bowling in Noordwijkerhout? Kies voor All American Bowling!

27-11-2019, 09:55 |Van onze partner

Trekt u er binnenkort samen met vrienden of familie op uit naar de omgeving van Noordwijkerhout en wilt u zich gezellig én sportief uitleven? Bij All American Bowling vindt u alles wat een geslaagd uitje compleet maakt. In het gezelligste bowlingcentrum van de Bollenstreek geniet u van Amerikaanse sferen, muziek, videoclips en special effects!

Wat is All American Bowling?
In onze vrije tijd hechten we steeds meer waarde aan de totaalbeleving van uitjes. All American Bowling is dé bowling van Noordwijkerhout en de wijde omtrek die daar helemaal op inspeelt. U kunt er niet alleen bowlen onder het genot van hapjes en drankjes, maar ook genieten van de hippe aankleding compleet met beeld en geluid!

Bowling Noordwijkerhout: proef de Amerikaanse sfeer
Zodra u All American Bowling binnenstapt, wordt u ondergedompeld in Amerikaanse sferen. U proeft het niet alleen, maar hoort en ziet het ook. In vergelijking met andere bowlingcentra in Nederland onderscheidt All American Bowling zich door haar gasten te verrassen en in te spelen op zintuiglijke waarnemingen. Sfeer en aankleding spelen hierbij een grote rol.

Ervaar met al uw zintuigen de Amerikaanse ‘look and feel’
Zoals u van een gelegenheid als All American Bowling mag verwachten, is de aankleding namelijk allesbehalve saai en ongezellig! Na een vriendelijke ontvangst bij de receptie, neemt u plaats in de sfeervolle lounge waar u alvast een drankje kunt nuttigen. Ook de menukaart doet de USA absoluut eer aan! Een specialiteit hier is de overheerlijke plate grill met verse, ambachtelijke vlees- en vissoorten. En All American Burgers en Texas Spareribs ontbreken ook niet op het menu.

Reserveer uw bowlingbaan
Wilt u op een ludieke manier sporten in Noordwijkerhout? U vindt All American Bowling in het Flamingo`s Partycenter aan de Langelaan 2. Reserveer uw bowlingbaan via telefoonnummer: 0252 - 372 202.

Become a member en profiteer van kortingen en extra’s
Meld u nu gratis aan en profiteer direct van de allerbeste deals en blijf op de hoogte van events en aanbiedingen!