Bedrukte tassen als relatiegeschenk

28-08-2019, 14:47 |Van onze partner

Relatiegeschenken zijn een leuke manier om naamsbekendheid te verwerven of om uw medewerkers of klanten te bedanken of in het zonnetje te zetten. Bij relatiegeschenken kunt u denken aan verschillende items, zoals pennen, mokken, T-shirts of bidons. Naast deze items is het ook erg populair om tassen te bedrukken met uw logo en deze weg te geven als relatiegeschenken. Niet heel gek natuurlijk, want tassen zijn gewoon super handig. Als u boodschappen wilt doen of gaat winkelen heeft u bijna altijd een tas nodig. Daarnaast zijn de meeste tassen milieubewust, omdat u deze telkens opnieuw kunt gebruiken. Tassen laten bedrukken met uw logo is daarom een erg goede keuze om als relatiegeschenk weg te geven. Tassen komen in verschillende soorten en maten. Hieronder volgt een korte uitleg van de diverse tassen die te bedrukken zijn met uw logo.
 

Draagtassen bedrukken met uw logo
Een van de populairste tassen om te bedrukken zijn draagtassen. Draagtassen zijn vaak katoenen tasjes die worden gebruikt als boodschappentasje, maar ook als promotietasje ingezet worden tijdens congressen of beurzen. Het mooie van draagtassen is dat ze een groot drukoppervlakte
hebben, waardoor uw logo of boodschap extra goed naar voren komt. Deze tasjes worden door de ontvanger vaak hergebruikt, omdat ze lichtgewicht zijn en gemakkelijk op te vouwen.

Rugtassen als relatiegeschenk
Vooral als het mooi weer wordt komen deze rugtasjes veelvuldig tevoorschijn en bij de jeugd zijn deze rugtassen erg populair. Dat komt omdat ze vaak gebruikt worden door scholen of evenementen die gericht zijn op kinderen. De rugtassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en zijn
gewoon goedkoop in de aanschaf. Daarnaast bieden deze rugtassen een groot drukoppervlakte, waardoor uw logo goed zichtbaar gedrukt kan worden. En eigenlijk zijn deze rugtassen, die vaak gebruikt worden als gymtasje, gewoon lekker handig.

Bedrukte opvouwbare tassen
U herkent het misschien wel. U bent nog even snel een aantal boodschappen gaan halen en staat bij de kassa en komt erachter dat u geen tasje bij u heeft. Met u zijn er nog vele andere wie dit ook overkomt. Met opvouwbare tasjes lost u dit probleem op. Opvouwbare tasjes kunt u gemakkelijk in uw tas stoppen of in de auto of fietstas leggen, zodat u altijd een tasje bij u heeft. Daarnaast zijn opvouwbare tasjes ook nog eens milieubewust. Opvouwbare tasjes bedrukken om te gebruiken als relatiegeschenk is daarom zeker geen slecht idee.
 

Papieren tassen met uw logo
Doordat er tegenwoordig voor plastic tasjes moet worden bijbetaald, zijn papieren tassen daardoor in populariteit gestegen. Papieren tassen hebben veel drukmogelijkheden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Papieren tassen zijn erg goedkoop in de aanschaf. Het enige nadeel aan papieren tassen is dat deze niet heel vaak te hergebruiken zijn.
 

Bestel uw bedrukte tassen bij BudgetGift.nl
U wilt bedrukte tassen inzetten om uw naamsbekendheid te vergroten of om uw klanten of medewerkers in het zonnetje te zetten? Bestel deze tassen dan bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl is een snelgroeiende speler in de relatiegeschenkenbranche. De artikelen van BudgetGift.nl zijn erg scherp geprijsd en de medewerkers zijn erg servicegericht, waardoor uw relatiegeschenk altijd naar wens is. Staat uw beoogde relatiegeschenk niet op de website van BudgetGift.nl? Neem dan contact met ze op. De medewerkers van BudgetGift.nl zoeken het graag voor u uit.