Zomerfeest VBW Woudenberg over 'De Bouwplaats'

WOUDENBERG In de laatste week van de zomervakantie (dinsdag 18 tot en met donderdag 20 augustus) is het zomerfeest van de Vakantie Bijbel Week (VBW) er weer in Woudenberg. Alle kinderen van de basisschool zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Dus neem gezellig al je vriendjes en vriendinnetjes mee.

De Vakantie Bijbel Week vindt dit jaar plaats in een tent aan de Lindenlaan in het Groenewoud. Kinderen die naar groep 1 tot en met 6 gaan, zijn van harte welkom op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 9.45 tot 12.00 uur. Voor de kinderen van groep 7 en 8 is er een speciaal programma op dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.

Dit jaar zijn er rond het thema 'De Bouwplaats' allemaal leuke dingen bedacht. De kinderen gaan zingen, knutselen, spelletjes doen, naar toneelstukjes kijken en naar mooie Bijbelverhalen luisteren.

Natuurlijk rijdt ook dit jaar de huifkar weer. De kinderen worden dinsdagochtend op verschillende opstapplaatsen in het dorp opgehaald en naar het zomerfeest gebracht. De verschillende opstapplaatsen en de exacte ophaaltijden staan t.z.t. vermeld op Facebook (Vakantie Bijbel Week Woudenberg) en de website www.zomerfeestwoudenberg.nl/vakantiebijbelweek.

Kijk voor meer informatie op Facebook, de website of mail naar zomerfeestvbw@hotmail.com.