• Jannie Voerman werd vorig jaar tot Haan van het jaar uitgeroepen voor haar inzet voor het ouderenvervoer in Woudenberg.

    Klaas Haitsma Flits

Zoektocht naar nieuwe 'Haan' begonnen

WOUDENBERG De organisatie van Haantjesdag zoekt kandidaten voor de Haan van het Jaar. Vorig jaar werd Jannie Voerman tot Haan van het jaar uitgeroepen voor haar inzet voor het ouderenvervoer in Woudenberg

,,Kent u iemand of een organisatie die een opmerkelijke prestatie voor de Woudenbergse samenleving doet of heeft gedaan, Woudenberg op unieke wijze heeft gepromoot of zich op andere wijze positief voor Woudenberg heeft ingezet? Meld hem of haar dan aan voor de titel Haan van het Jaar. Op Haantjesdag, 8 juni, om 12.00 uur wordt de nieuwe Haan bekendgemaakt.

Aanmeldingen kuntnen schriftelijk bij de organisatie worden ingediend, voorzien van de naam van de kandidaat en vermelding van de opmerkelijke prestatie. Adres: Het genootschap Haan van het Jaar, p/a de heer B. Brouwer, Henschoterhof 26, 3931 HZ Woudenberg. Aanmeldingen dienen uiterlijk 30 april 2019 om 16.00 uur binnen te zijn.