• Joop Morren ontving eerder deze maand de Woudenbergse Zilveren Speld uit handen van burgemeester Titia Cnossen.

    Gemeente Woudenberg

Zilveren Speld voor Joop Morren

WOUDENBERG Joop Morren ontving afgelopen week de Woudenbergse Zilveren Speld uit handen van burgemeester Cnossen voor zijn inzet als vrijwilliger. Hij is actief als vrijwilliger bij Hengelsportvereniging Woudenberg en Voetbalvereniging Woudenberg. De laatste achttien jaar als beheerder bij de voetbalvereniging. Soms kon hij naar eigen zeggen wel op het sportpark gaan wonen. Hij is een bekend gezicht voor vele Woudenbergers.

MEER DAN VERDIEND Burgemeester Cnossen: ,,Wat een eer om als waardering voor alles wat Joop betekent voor veel Woudenbergers de eigen gemeentelijke onderscheiding te mogen uitreiken. Weer een mooi voorbeeld van een van de vele Woudenbergers die zich inzetten voor onze samenleving. Dat werk mag gezien worden en daarom is deze Zilveren Speld meer dan verdiend."

Morren kan veel mooie verhalen vertellen over zijn tijd bij de voetbal. Een hoogtepunt uit zijn carrière was het bezoek van het Schotse dameselftal tijdens het EK damesvoetbal in 2016. Joop zorgde ervoor dat het veld en het sportpark erbij lagen 'om door een ringetje te halen'. Dit werd door het Schotse team zeer gewaardeerd. Joop heeft de afgelopen twee jaar zijn werkzaamheden moeten minderen vanwege ziekte, maar Willem Termaaten helpt hem waar nodig. Joop is zeer vereerd met het ontvangen  van de Zilveren Speld en vindt het fijn dat hij daarmee waardering krijgt voor zijn werk.