• Gemeente Woudenberg

Zilveren Speld voor Frans van Voskuilen

WOUDENBERG Burgemeester Cnossen verraste Frans van Voskuilen vrijdag met een zilveren speld. Van Voskuilen is al vijftig jaar verbonden aan het familiebedrijf in Woudenberg en daarom werd vrijdag het jubileum gevierd.

In het jaar 1964 kocht Dik van Voskuilen († 2011), de oudere broer van Frans, een machine en Van Voskuilen Woudenberg was geboren. De, toen nog, eenmanszaak groeide in de loop der jaren uit tot een echt familiebedrijf. Frans van Voskuilen startte in 1967 als kraanmachinist. Samen met Dik en zijn zwager Ab van Ee († 2006) is hij aan de slag gegaan en Frans is doorgegroeid via uitvoerder naar directielid. Hij is inmiddels al vele jaren algemeen directeur, de laatste drie jaar samen met zijn neef Albèr van Ee.

Frans is trots op het bedrijf en op het feit dat er vele families en familieleden in het bedrijf werken. Ook zijn twee zonen maken deel uit van het familiebedrijf: Gerben is manager Gasregeltechniek en Peter is autocadtekenaar.

TROTS Burgemeester Cnossen: „Woudenberg mag trots zijn op een bedrijf als Van Voskuilen Woudenberg B.V. In 1964 begonnen met niets en uitgegroeid tot een familiebedrijf met circa 300 vaste medewerkers en circa 200 ingehuurde medewerkers. Ze zorgen voor veel werkgelegenheid in het dorp en doen ook veel goeds voor de Woudenbergse samenleving. Hun kernwaarden sterk, sociaal en innovatief stralen ze in alles uit. Frans van Voskuilen heeft de Zilveren Speld dubbel en dwars verdiend."