• Hannie Lamberink-van de Veen
  • Hannie Lamberink-van de Veen
  • Hannie Lamberink-van de Veen
  • Hannie Lamberink-van de Veen

Zeven Tinten Grijs vult extra stoelen bij Samen op Zondag

WOUDENBERG De heren van Zeven Tinten Grijs traden 11 februari voor de 2e keer op bij Samen op Zondag van Coalitie Erbij Woudenberg, dat dit jaar 5 jaar bestaat. Na de week tegen de eenzaamheid in 2012 ontstond dit samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties. Bij de gezellige Samen op Zondag bijeenkomsten kunnen bezoekers gemakkelijk contact leggen met anderen. Niet alleen zijn er optredens, lezingen en andere activiteiten maar ook kan men altijd genieten van door AH gesponsorde koffie of fris met wat lekkers er bij.

Vorig jaar maakte de herenzanggroep hun debuut bij Samen op Zondag. Zoals de naam al aangeeft bestaat de groep uit 7 heren op leeftijd die graag liedjes uit hun jeugd zingen. Nummers van the Beatles, Elvis, Jim Reeves, Neil Diamond en andere beroemdheden uit de jaren '60 en '70 staan op hun repertoire. "We treden niet op om geld te verdienen maar doen het voor ons plezier. Gezelligheid en een hapje en een drankje zijn voor ons het belangrijkst."

Helaas liet de techniek de heren deze middag wat in de steek waardoor het geluid niet optimaal was. Omdat er meer gasten verwacht werden dan op andere zondagen waren er vooraan tafels en stoelen gereserveerd voor de vaste gasten. De overige gasten zaten achteraan.