• De fundraising voor drie Woudenbergse sportverenigingen leverde 43.000 euro op.

    Joke van der Heide

Woudenbergse sportverenigingen halen 43.000 euro op

WOUDENBERG Na enkele maanden voorbereiden was het zover, afgelopen zaterdag voltrok zich in de Weistaar de
fundraisingsavond van drie Woudenbergse sportverenigingen: de korfbal-, de voetbal- en de tennisvereniging. Met een fantastische avond en een prachtig resultaat van 43.000 euro voor de sportverenigingen zijn de organisatoren meer dan tevreden.


Het hoogtepunt van de avond was de veiling, die in twee ronden werd gehouden. ,,Veilingmeester Nielsson bracht de zaal in vervoering en zorgde ervoor dat de 35 veilingitems voor mooie bedragen werden afgehamerd. Het door Brouwer beschikbare gestelde bed leverde het meeste geld op, gevolgd door de vakantiehuizen", vertelt organisator Jorg Schuckmann enthousiast.


Met zijn medeorganisatoren Harm van Piggelen en Edwin Berentsen kijkt hij terug op een zeer geslaagde avond. De ruim 180 gasten werden ontvangen met een glas prosecco. De zaal was omgetoverd in een sfeervolle ambiance en Dj Hulcky zorgde voor de muziek. Gelijk bij aanvang verzorgde Tjindjara een spetterend optreden waardoor de sfeer er gelijk goed in zat.


De gasten werden daarna getrakteerd op een viergangen diner, geserveerd door de meiden en jongens van de korfbal. Zij droegen voor de gelegenheid een prachtige polo en geel zwarte schort. Tussen de gerechten door werden er door de meiden van de voetbal loten verkocht waarbij prijzen te winnen waren.


Aan het einde van de avond ontving Jan Wolfswinkel van de Weistaar een cheque voor een reclamebord bij de drie verenigingen als dank voor de gastvrijheid en ontvangst. Jorg Schuckmann vertelt tot slot dat de samenwerking naar meer smaakt. ,,We kregen er allemaal positieve energie van om dit met elkaar te doen. Het was mooi om te zien dat zo
veel leden zich hebben ingezet om de avond tot een succes te maken."