• John Haket
  • Arno Vink (AV verzekeringen), Jeannette Oussoren (DeKaasknabbel), Margriet Vink (Bodyflash), Michiel van Vliet (dirigent ’Fidelio’), Tanja van Dolder(voorzitter LONGA), ds. Marten Jan Kooistra (PKN gemeente De Voorhof) Jaqueline Stoel(Geeresteingroep) ontbreekt.

    John Haket
  • John Haket
  • John Haket

Woudenbergse prominenten pakken 'de baton' op

WOUDENBERG Zes bekende Woudenbergers hebben zaterdag niet de handschoen, maar de dirigeerstok (baton) opgepakt. In gebouw 'De Harmonie' vond de aftrap plaats van Maestro 2018.

Arno Vink (AV verzekeringen), Jeannette Oussoren (De Kaasknabbel), Margriet Vink (Bodyflash), Tanja van Dolder (voorzitter LONGA), ds. Marten Jan Kooistra (PKN gemeente De Voorhof) en Jaqueline Stoel (Geeresteingroep, zij ontbreekt op de foto) gaan de uitdaging aan. Op zaterdag 10 november gaan zij in 'De Feesterij' op vakantiepark 'De Heigraaf' uitmaken wie zich Maestro 2018 mag noemen.

Zij kregen zaterdag van Fideliodirigent Michiel van Vliet een spoedcursus dirigeren. Vooralsnog bleek het hanteren van de dirigeerstok nog geen abc-tje te zijn voor de meeste kandidaten. ,,Michiels enthousiaste begeleiding zorgde er echter al snel voor dat de polsen al wat losser werden. Hilariteit en soms een tikje spanning maakten dit tot een geslaagde eerste repetitie.´´ De komende weken gaan de kandidaten allemaal volop oefenen voor het Maestro Concert.

Vanaf 22 oktober zijn de toegangskaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Van Lunteren aan de Voorstraat 26, De Kaasknabbel aan de Voorstraat 22 en Bodyflash aan de Parallelweg 2c.