• Klaas Haitsma

Woudenberg zoekt nieuwe invulling viering jaarwisseling

WOUDENBERG Vele Woudenbergers, onder wie burgemeester Titia Cnossen, kwamen tijdens de afgelopen jaarwisselingen een kijkje nemen bij het muziekevenement aan de Willem de Zwijgerlaan. De afgelopen jaren heeft Dice Box, samen met onder andere vv Woudenberg, het evenement tijdens de jaarwisseling georganiseerd. De partijen hebben besloten om het stokje over te dragen aan een andere organisator. Daarom is de gemeente op zoek naar een nieuwe organisator.

,,Het muziekevenement biedt inwoners de gelegenheid om op één centrale plaats samen het nieuwe jaar feestelijk in te kunnen luiden. Uit de ervaringen van inwoners, betrokken partijen en de gemeente blijkt dat het muziekevenement ieder jaar een leuke ontmoeting is tussen vele Woudenbergers", aldus burgemeester Cnossen.

BUDGET De gemeente Woudenberg stelt, net zoals voorgaande jaren, een budget beschikbaar voor het organiseren van het muziekevenement tijdens de jaarwisseling. Inwoners en organisaties kunnen vanaf nu een plan insturen naar de gemeente. Het ingestuurde plan moet de invulling van het evenement tijdens de jaarwisseling te bevatten. De gemeente stelt wel voorwaarden aan het plan, zo moet het evenement gericht zijn op alle inwoners (zowel jong als oud) en wordt het evenement in het centrum gehouden, bij voorkeur op het parkeerterrein aan de Willem de Zwijgerlaan.

Inwoners of organisaties die interesse hebben in het organiseren van het muziekevenement, kunnen hun plannen tot 1 juni 2017 aangeven bij de gemeente. Mensen die van gedachten willen wisselen over de mogelijke organisatie kunnen contact opnemen met mw. K. Hendriks via info@woudenberg.nl of via het telefoonnummer 14033.

Meer informatie over een evenementenvergunning is te vinden op www.woudenberg.nl.