• Spelmoment tijdens het SeViDoZa toernooi

  Adriaan Hosang
 • Spelmoment tijdens het SeViDoZa toernooi

  Adriaan Hosang
 • Een wedstrijdmoment tijdens het SeViDoZa toernooi

  Adriaan Hosang
 • Een spelmoment tijdens het SeViDoZa toernooi

  Adriaan Hosang
 • Wedstrijdmoment tijdens het toernooi

  Adriaan Hosang

Woudenberg winnaar SeViDoZa zaalvoetbaltoernooi

RENSWOUDE In Sporthal de Hokhorst werd vrijdagavond het SeViDoZa zaalvoetbaltoernooi gehouden. De finale ging tussen Scherpenzeel en Woudenberg. Woudenberg won met 4-2 de grote wisselbeker op.

Aan het toernooi werd deelgenomen door teams uit Woudenberg, Scherpenzeel, Valleivogels, Advendo (Ederveen) en Renswoude. Onder leiding van de scheidsrechters Chris Schoonderbeek, Rien Navest en Jan van de Heetkamp werden de wedstrijden in goede banen geleid. Een enkele keer moest een speler met een gele kaart worden bestraft.

STRIJD Het team van Woudenberg bleek af en toe makkelijk te kunnen scoren. Ook de winnaar van vorig jaar, Scherpenzeel, liet blijken dat er met hen rekening gehouden moest worden, terwijl Advendo nauwelijks aan scoren toekwam. In de achttien minuten speeltijd wisten de teams veelal vier tot soms zelfs vijf doelpunten te scoren.

In de finale ging de strijd tussen de winnaar van 2015 Scherpenzeel, dat de strijd moest aanbinden tegen Woudenberg.

ACTIE De geel-zwarten waren met 4-2 te sterk voor de blauwwitten, die genoegen moesten nemen met de tweede plaats.

De strijd om de derde plaats werd gewonnen door Renswoude. Dat kwam in actie tegen Valleivogels. Renswoude won met 3-2 en pakte zo de derde plaats en verwees Valleivogels naar de vierde plaats. Advendo uit Ederveen eindigde als vijfde. De uitslagen van het SeViDoZa toernooi 2016 waren als volgt: Woudenberg - Valleivogels 2-2; Scherpenzeel-Renswoude 2-1; Advendo - Woudenberg 1-4; Valleivogels - Scherpenzeel 1-3; Renswoude - Advendo 3-1; Woudenberg - Scherpenzeel 2-2; Valleivogels - Renswoude 3-1; Scherpenzeel - Advendo 1-0; Renswoude - Woudenberg 1-3; Advendo - Valleivogels 1-3.De wedstrijd om de derde en vierde plaats, tussen Renswoude en Valleivogels eindigde in 3-2.