• BeeldKracht - Robert Zwart

Werkgeversevent bij Interface in Scherpenzeel

SCHERPENZEEL Onder de titel 'Meer werk maken van werk' vindt op donderdag 28 mei een groot werkgeversevent plaats in The Awarehouse bij Interface aan de Industrielaan 15 in Scherpenzeel.

Lokale ondernemers en werkgevers zijn door de gemeente uitgenodigd om op deze bijeenkomst met elkaar van gedachten te gaan wisselen over banen voor mensen met een arbeidsbeperking of -achterstand. Namens de gemeente zullen burgemeester Ben Visser (economische zaken) en wethouder Henk Vreeswijk (sociale zaken) aanwezig zijn.  Tijdens de bijeenkomst wodt ook informatie gegeven over het ondersteuningsaanbod van het WerkgeversServicepunt (WSP), zal Gert-Jan Pruim van het bedrijf ReconnAct uitleg geven over de mogelijke inzet van jobmaatjes en presenteren klantmanagers van de gemeente profielbeschrijvingen van potentiële medewerkers. Daarnaast is er natuurlijk volop de gelegenheid tot netwerken.

Deelnemers aan het event worden verzocht om zich vooraf aan te melden. Dit kan per email via werkgeversevent@scherpenzeel.nl