• 25 jarig jubileum Koningin Wilhelmina, van links naar rechts: Reinier Versteeg, Jan Vlastuin, Joh. Kramer, --- Versteeg, Gart Bouwmeester, J.van Egdom, Jan Versteeg, Bart Wolfswinkel, Wout Honders, H.Schmidt Jong, Nelis Moesbergen, Gerrit Zoon. Op achtergrond Maarsbergseweg en boerderij Laanzicht op de hoek van de Voorstraat. 1923.

    1901-1925

Voorinschrijving jubileumboek Oud Woudenberg sluit deze maand

WOUDENBERG Stichting Oud Woudenberg viert in oktober zijn 60-jarig bestaan. Gedurende die maand zijn er verschillende feestelijkheden gepland. Aan het begin van de maand wordt een jubileumboek gepresenteerd: 'Woudenberg, Reis door de tijd. Geschiedenis en Canon'. De voorinschrijving loopt nog tot eind van deze maand.

Het boek dat zowel als geschiedenisboek maar ook als naslagwerk gebruikt kan worden, is samengesteld door Ody Honders. Hij schrijft in De Woudenberger artikelen over het verleden van het dorp, genaamd 'Uit de Oudheidkamer'. Van deze artikelen zijn er inmiddels ruim 150 verschenen en er volgen er nog meer. Deze artikelen zijn opgenomen in het boek. Na de lancering van het boek gaat de artikelen serie in de krant nog een jaar lang door.

Aanmelden als donateur en intekenen op het jubileumboek kan tot 30 juni door te mailen naar mail@oudwoudenberg.nl of ody.honders@casema.nl en geld over te maken op rekening NL79RABO0372434401 ten name van Stichting Oud Woudenberg onder vermelding van 'Jubileumboek', het aantal en wel of niet naamsvermelding.

* Lees meer in De Woudenberger van dinsdag 23 juni.