• LIEKE BIELDERMAN

Vitaal Plus Beurs wordt traditie

WOUDENBERG Wegens succes komt er een vervolg op de Vitaal Plus Beurs. Op 24 en 25 april wordt deze beurs voor de tweede keer gehouden in Partycentrum Schimmel in Woudenberg. Vol enthousiasme vertellen initiatiefnemers Anja van Altena en Sjoukje van Krimpen-Statema over het programma van dit jaar.

Wat spontaan als een leuk idee ontstaan is, groeit misschien wel uit tot een mooie traditie. Om de plaatselijke economie te bevorderen besloten Anja van Altena en Sjoukje van Krimpen-Statema vorig jaar samen actie te ondernemen. Heel bewust wilden zij een voor Woudenberg nieuwe activiteit organiseren. Het idee van een evenement voor een specifieke doelgroep ontstond.

Van Altena: ,,Door te kiezen voor een specifieke doelgroep kan je het programma daar op afstemmen, wat het evenement aantrekkelijker maakt. Het moest wel een doelgroep zijn, waar de ondernemers ook economisch wat aan hebben. Het werd de 55-plus. Door het vele commentaar hebben wij de leeftijd dit jaar aangepast en is het een lifestylebeurs voor de actieve 50-plusser geworden."

* Lees meer in De Woudenberger van dinsdag 14 april.