• Joke van der Heide

Verkiezing Woudenberg Sportief

De stembussen op de website Woudenberg Sportief zijn woensdag opengegaan. Woudenbergers kunnen tot 11 juni hun stem uitbrengen op de zes genomineerden voor de titel van Sportvrijwilliger van het jaar en uiteindelijk acht genomineerden voor Sportprestaties.

 

Woudenberg Sportief hoopt dat ook dit jaar de Woudenbergers hun stem uitbrengen en zo hun waardering uitspreken voor het werk van de genomineerde vrijwilligers. ,,Zonder hun bijdrage kunnen verenigingen niet draaien", licht Hans Koster toe. ,,Daarom willen wij dit jaar deze groep in het zonnetje zetten."

 

De Volleybalvereniging heeft Klaas van Roekel genomineerd, het Stepteam High Level Robert Dam, Boksschool Team Keller Jaco van Hese, Longa Tanja van Dolder,  de Bridgeclub Joke Kieft en de VV Woudenberg Joop Morren. Allemaal vrijwilligers met een tomeloze inzet en hart voor hun vereniging.

 

Voor de Sportprestatie van het jaat zijn uiteindelijk acht nominaties. De eerste is 50 jaar deelname aan de Avond Vierdaagse door Sander Hendrikse. Meerdere keren clubkampioen en actief lid is reden voor Team Keller om Joep Eijkemans te nomineren. Tweevoudig Nederlands Kampioen en drievoudig Wereld Kampioen maken Rosanne Reijne ook dit jaar kanshebber voor de titel. Verder nog een aantal sportprestaties van verenigingen: het eerste team van de Korfbal promoveert naar de tweede klasse, het meidenteam MO 17-1 van de voetbal is in 2016 gepromoveerd naar de eerste klasse en draait opnieuw mee in de top drie en Volleybal Heren 1 zijn gepromoveerd naar de tweede divisie. Tot slot is dit jaar het jurylid van vorig jaar topsporter gehandicapten badminton, Ilse van de Burgwal, ook genomineerd voor het feit dat zij zeven keer drievoudig Nederlands Kampioen is voor de single, dames dubbel en mix.

Stemmen kan via: www.WoudenbergSportief.nl.