• Adriaan Hosang
  • Adriaan Hosang

Verkeersdiploma's voor scholieren Renswoude

RENSWOUDE Waarnemend-burgemeester Annelies van der Kolk reikte woensdagmorgen de verkeersdiploma's uit aan leerlingen van basisschool De Borgwal als De Stifthorst.

Vooraf was er eerst een bekertje limonade en een lekkere koek en daarna verwelkomde Janneke Overeem burgemeester Annelies van der Kolk, de leerlingen en de leerkrachten. Ze wees er op dat de leerlingen zowel tijdens het theoretisch examen alsook tijdens het praktijkexamen het heel goed gedaan hadden en gaf het woord aan de burgemeester.

,,Het mooie is dat jullie nu alle verkeersborden kennen, weten wanneer je je hand moet uitsteken, hoe je een rotonde passeert en oversteekt op een oversteekplaats. Maar kijk ook goed uit, ook al heb je voorrang kijk ook wat die ander doet. Het is fantastisch om hier nu al die blije kinderen te zien, die allemaal geslaagd zijn. Jullie allemaal van harte gefeliciteerd met je behaalde verkeersdiploma. Jullie hebben tijdens de verkeerslessen geweldig veel kennis opgedaan en weten heel veel, breng het ook in praktijk'', adviseerde Van der Kolk.