• Hannie Lamberink

Verbouwing hotel restaurant Schimmel vordert gestaag

WOUDENBERG De verbouwing van hotel restaurant Schimmel vordert goed. Aan de buitenkant is nog niet veel te zien maar binnen hebben al ingrijpende klussen plaatsgevonden: muren zijn weggehaald, een trap is verplaatst, ramen worden door deuren vervangen en de keuken wordt uitgebreid met een nieuw gedeelte.

De ruimte waar straks Brasserie 1885 gaat komen wordt al een beetje zichtbaar. Nu de plannen zoals Roelof Koops ze voor hen samen met Koninklijke Horeca Nederland ontwikkelde steeds concreter worden, worden de eigenaren Jos, Jan, Corné en Marja ook steeds enthousiaster: ,,Dit geeft nieuwe energie, we gaan er voor!"

Roelof ziet Brasserie 1885 straks niet alleen geografisch tussen De Witte Holevoet in Scherpenzeel en Oud London in Austerlitz liggen, maar ook qua uitstraling hoort deze zaak straks in dit rijtje thuis. Hotel restaurant Schimmel staat deze zomer ook op de lijst van restaurants waar de dinerbonnen van AH gebruikt kunnen worden. Gasten die willen komen dineren hoeven zich geen zorgen te maken dat ze in de rommel moeten eten: er zijn prima oplossingen voor bedacht om deze actie te laten plaatsvinden ondanks de verbouwing. Mensen die nog terugdenken aan de tijd dat Schimmel een partycentrum was zullen verrast zijn door de heerlijke gerechten die voor deze actie geserveerd wordt.