Vallei Wonen tijdelijk naar andere locatie

WOUDENBERG Vallei Wonen neemt voor korte tijd intrek op een andere locatie. De tijdelijke locatie is aan de Kersentuin 35, naar Zorgcentrum Groenewoude. De verhuizing is op vrijdag 26 augustus, waardoor het kantoor die dag gesloten is. Wel is Vallei Wonen telefonisch beschikbaar.

,,Onze openingstijden blijven hetzelfde op de tijdelijke locatie'', licht Astrid Dijkstra, communicatieadviseur van Vallei Wonen, toe. ,,De balie is open van 8.30 tot 12.30 uur en 's middags op afspraak. Het telefoonnummer blijft (033) 286 17 40. Vallei Wonen is gewoon tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar, daarna wordt de telefoon naar het callcenter doorgeschakeld. Klanten krijgen dus altijd een persoon aan de lijn. Ook dit verandert niet. Daarnaast is onze website www.valleiwonen.nl geschikt voor pc, tablet en smartphone. Hier vindt men alle actuele informatie en wordt de mogelijkheid geboden om veel zaken zelf online te regelen. Bijvoorbeeld reparatieverzoeken, vragen, klachten, inschrijven als woningzoekende of de huur opzeggen''.

DIENSTVERLENING,,Door de kleinere huisvesting en minder beschikbare middelen moeten we onze dienstverlening tijdelijk wat aanpassen. Wellicht merken onze klanten daar iets van. Wij vragen begrip hiervoor. We hebben bijvoorbeeld geen spreekkamer tot onze beschikking. Als een klant met een

medewerker een afspraak wil maken om iets persoonlijks te bespreken, kan dat gelijk worden aangegeven. Denk aan burenoverlast, huurachterstand, een scheiding of overlijden. We gaan dan op huisbezoek of regelen een spreekkamer in het gemeentehuis.''

Op 1 september wordt gestart met de verbouwing in MFC De Schans. ,,Het kantoor in multifunctioneel centrum De Schans is dan een tijd gesloten'', aldus Dijkstra. ,,Een deel van ons kantoor is verkocht aan de Woudenbergse apotheek. De toevoeging van de apotheek versterkt mooi de functie van het multifunctionele centrum. Het overblijvende deel wordt samengevoegd met het kantoor van Loket de Kleine Schans. Dit wordt verbouwd tot een gezamenlijk kantoor voor Vallei Wonen en gemeente''. De praktijk van de huisartsen wordt ook iets vergroot. Voor de totale verbouwing wordt ongeveer drie maanden uitgetrokken (september t/m november).