• Rick Bent

Steptochten door Woudenberg en Scherpenzeel

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL De tourgroep van Team Versekip.nl uit Woudenberg verzorgt zaterdag 29 september  en sportieve steptocht over de Utrechtse Heuvelrug over de afstanden van rond de 30 en 60 kilometer. Start- en finishlocatie is TOP Grebbelinie, Nieuwstraat 76 in Scherpenzeel.

 

Onderweg staat er een hete kop soep voor de deelnemers klaar en na afloop van de tocht worden ze getrakteerd op een consumptie met een broodje kroket. De steptocht van 30 kilometer gaat door het rijke natuurgebied van de omgeving van Woudenberg en Scherpenzeel. Na ongeveer 14 kilometer is er een soeppost. De organisatie raadt aan om enige sportieve ervaring te hebben voor deelname aan deze tocht, maar ook geoefende steppers kunnen hieraan meedoen.

 

De lange afstand gaat ook door het rijke natuurgebied van de omgeving van Woudenberg en verder over vele heuvels van de Utrechtse Heuvelrug. Na ongeveer 35 kilometer is er een soeppost. Deze tocht is vooral geschikt voor geoefende steppers. Er zal in groepsverband gestept worden.

 

Inschrijven kan tot en met donderdag 27 september via de website stepteamhighlevel.nl. De deelnamekosten zijn 5 euro per persoon. Een step huren kan voor 10 euro extra.

 

De meldtafel is open tussen 9.00 en 10.00 uur. Start steptochten is om 10.30 uur.