• Samen Lokaal Betrokken

    Nh1816

'Stemmen voor donatie aan goed doel in Woudenberg, Scherpenzeel of Renswoude'

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL/RENSWOUDE Woudenbergers, Scherpenzelers en Renswoudenaren kunnen binnenkort stemmen welk goed doel in hun dorp een donatie moet krijgen van financieel advieskantoor Tekelenburg & Advocaat. Het kantoor heeft 2000 euro te verdelen over drie goede doelen.

,,Wij hebben de mogelijkheid gekregen een donatie te doen vanuit de Coöperatie Nh1816 Verzekeringen´´, licht  Andy Advocaat, eigenaar van Tekelenburg & Advocaat toe. ,,Wij vinden het heel mooi om samen betrokken te zijn bij onze maatschappij en samen een steentje bij te kunnen dragen aan goede doelen in onze omgeving.'"

Om welke goede doelen het gaat, is nog niet bekend. ,,Ruim 700 relaties van Tekelenburg & Advocaat die verzekerd zijn bij Nh1816 Verzekeringen in deze regio hebben een uitnodiging gehad om een lokaal goed doel te kiezen en die keuze te motiveren. Daarbij gaat het om organisaties die zich bijvoorbeeld inzetten voor behandeling van een ziekte of gehandicapte mensen, aan onderwijs- of cultuurbevordering doen of zich sterk maken om de veiligheid in het dorp te verbeteren. Die termijn sluit 24 januari.'' Daarna zal een jury bestaande uit burgemeester Titia Cnossen van Woudenberg, verzekerde Martin Brouwer en Andy Advocaat drie goede doelen kiezen, die voldoen aan de voorwaarden zoals  een ANBI status.

Stemmen kan vanaf dinsdag 29 januari tot woensdag 20 februari op de website tekelenburgenadvocaat.nl. Het donatiebedrag van 2.000 euro wordt vervolgens verdeeld over de drie goede doelen aan de hand van het percentage stemmen dat ze hebben ontvangen.