• Picasa

'Stem op Burgerinitatief Woudenberg voor ING-donatie'

WOUDENBERG Stichting Burgerinitiatief Woudenberg is genomineerd voor een donatie uit het ING Nederland Fonds. Voorzitter Jacco van den Essenburg is ,,zeer vereerd´´ met de nominatie en roept iedereen in de regio Woudenberg op te stemmen. Dat kan tot zondag 10 februari op de website helpnederlandvooruit.nl.

Het ING Nederland Fonds steunt maatschappelijke projecten in Nederland onder de naam 'help Nederland vooruit'. Doelstelling is lokale goede doelen te stimuleren een donatie aan te vragen uit het fonds, zodat zij geholpen worden hun ambities waar te maken. Lokale initiatieven konden zich in oktober en november vorig jaar aanmelden voor de eenmalige donatie. Uit alle inzendingen zijn 260 organisaties geselecteerd, waaronder Burgerinitiatief Woudenberg.

De komende weken moeten de genomineerde organisaties zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De hoogte van de donatie varieert van 5.000 tot 1.000 euro, afhankelijk van het aantal verkregen stemmen. Op zaterdag 9 maart worden de prijzen uitgereikt.

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg is in april 2017 opgericht om de minder bedeelden in Woudenberg en Scherpenzeel te ondersteunen die overal net buiten vallen.