• Hannie Lamberink
  • Hannie Lamberink

Sinterklaas bij sportmiddag SNO

WOUDENBERG Het was woensdag feest in sporthal De Camp: Sinterklaas en een heel stel Zwarte Pieten bezochten de sport -en spelmiddag van SNO Woudenberg, DES en Longa. De Pieten deden mee of gaven leiding bij verschillende oefeningen en turntoestellen en Sinterklaas kwam bij alle activiteiten kijken, bewonderde de kunsten van de kinderen en gaf handjes.

De belangstelling voor deze middag was veel groter dan gepland: ruim 150 kinderen kwamen sporten terwijl op 100 gerekend was. In de ene zaal sportten de kinderen uit groep 1 en 2, in de andere zaal de kinderen uit groep 3 en 4. Minitramp springen, kastspringen, koprollen, touwzwaaien, pakjes door een schoorsteen gooien, een kado-estafette, een volle zak het dak op dragen, bekers stapelen, en nog veel meer was er te doen onder leiding van pieten, sportleiding en verschillende moeders uit het publiek.

Na afloop werden de kinderen verrast met een SNO-tasje met pepernoten, een pietendiploma en een kadootje. Ook konden ze in de hal nog met Sinterklaas en Pieten op de foto.