Senioren bezoeken Rozenparadijs in Wellerlooi

SCHERPENZEEL De deelnemers aan het dagje uit van de Senioren Welzijns Organisatie (SWO) Scherpenzeel/Renswoude gaan op woensdag 2 september op pad. Men gaat een bezoek brengen aan het Rosarium in Wellerlooi in Limburg.

De bus is om 08.00 uur in Renswoude waar de deelnemers uit Renswoude kunnen opstappen bij gebouw 'Rehoboth' op de hoek van de Taets van Amerongenweg/Kerkplein. Hierna gaat de bus naar Scherpenzeel waar men om 08.15 uur de deelnemers uit Scherpenzeel oppikt bij Kulturhus De Breehoek om dan richting Limburg te rijden.

De activiteit begint in het Rosarium in Wellerlooi met twee kopjes koffie met een heerlijk stuk rozenvlaai. Met een gids wordt ook een rondrit gemaakt door onder andere de Maasduinen en onderweg wordt ook een bezoek gebracht aan het Traberpark in het Duitse Kevelaar. Als men weer teruggekeerd is in Wellerlooi staat daar een uitgebreid brunchbuffet klaar voor de gasten met onder andere gebakken aardappeltjes, roerei met spek, warme cocktailworstjes, diverse broodjes en beleg. Vooraf wordt nog een lekker kopje soep geserveerd en als dranken kunt u kiezen tussen koffie, thee, melk of jus d'orange.

Aansluitend volgt de rondleiding met uitleg. Het is ook mogelijk om hier de herten te voeren. Tot slot is er nog een heerlijke consumptie naar keuze en een glaasje champagne met rozenijs en is er een attentie voor een frisse thuiskomst.