• Ed Kroonsberg

'Senioren Belangen al meer dan 500 leden'

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL De vereniging Senioren Belangen heeft maandag mevrouw T. van der Wiel uit Woudenberg, als 500ste lid verwelkomd. ,,We zijn er trots op dat dat we in twee jaar tijd een stevige organisatie hebben opgebouwd met inmiddels ruim 500 leden'', laten voorzitter Frits Velker en bestuurslid Truus Veenendaal-Quaars weten. Zij zetten het 500ste lid maandag in het zonnetje met een boeket bloemen.

Senioren Belangen is voortgekomen uit de afdeling Woudenberg/Scherpenzeel van ANBO en startte in januari 2016 als zelfstandige belangenvereniging voor senioren in Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude. Inmiddels is Senioren Belangen aangesloten bij de landelijke Federatie van Algemene Seniorenvereniging (FASv) en via deze lid van de NVOG, de landelijke overkoepelende vereniging van organisaties van gepensioneerden en zelfstandige senioren verenigingen, zodat zowel lokaal als landelijk de belangen van onze senioren worden behartigd.

Meer informatie over Senioren Belangen, zoals collectiviteitskortingen, maandelijkse nieuwsbrief, reizen en uitstapjes, diverse activiteiten, service voor leden en kortingsaanbiedingen van lokale leveranciers. kan worden gekeken op www.seniorenbelangen.net.