• Hannie Lamberink
  • Hannie Lamberink
  • Hannie Lamberink

Ruim duizend euro voor project Mali

Bingo vv Woudenberg

Voorafgaand aan de bingo gaf Eddy Kramer een kleine toelichting over het door zijn vader gestarte project. Van 16 februari tot en met 2 maart is hij samen met zijn zus Anja in de Malinese hoofdstad om het 25-jarig bestaan ervan te vieren. In die 25 jaar zijn een lagere school en een middelbare school verwezenlijkt, die veel kinderen toekomstmogelijkheden bieden en veel mensen werk verschaffen. Het project kan niet zonder financiële steun uit Nederland en hoopt op meer donateurs, zodat meer kinderen naar school kunnen. Eddy, die bij voetbalvereniging Woudenberg actief is als scheidsrechter, gaat ook in Mali een voetbalwedstrijd fluiten.

Hoewel de hevige sneeuwbuien roet in het eten dreigden te gooien en alle thuiswedstrijden waren afgelast kwamen toch 50 mensen naar de door Jhony Stalman, Jacqueline Prins en Carola van Santen geleide bingo. Wil Termaten: ,,Mensen komen op de eerste plaats voor de bingo en op de tweede plaats om het goede doel te steunen, maar sommigen komen nu toch duidelijk voor het project."

Met een bingomachine werden de nummers vastgesteld. Er werden 10 ronden gespeeld, met elke ronde 3 prijzen. Winkeliers en bedrijven uit Woudenberg stelden de prijzen beschikbaar. Bingokaarten waren voor 2 euro te koop maar er kon ook een setje voor alle ronden gekocht worden. Na een gezellige avond bleek de opbrengst 1027 euro te zijn.

Giften voor het scholenproject blijven welkom op NL69ABNA0441458637.

Meer info via e.kramer@altrecht.nl, annechien.kramer@gmail.com of www.facebook.com/scholenprojectLGJKBamako