• Gezellig samen zijn in de bijbelse tuin van De Voorhof

    Jannette Maijen

De Voorhof tuin in beeld tijdens het weekend van Kerkproeverij

20-09-2019, 08:44 | Lezersnieuws | Jannette

Er is afgelopen tijd veel werk verzet in de tuin van De Voorhof. Het lijkt misschien een gewone tuin, maar er zijn diverse symbolische betekenissen te ontdekken. Op zaterdagmiddag 28 september kun je daar meer over te weten komen en kunt u informatie mee naar huis nemen. Om 14.00 een 15.00 uur een interessante rondleiding door de Voorhof tuin. Verder is er doorlopend gelegenheid om te zien hoe een liturgische bloemschikking tot stand komt.

De bloemschikking staat de volgende dag, zondag 29 september, centraal in de kerkdienst. Inloop is om 9.30 uur met koffie, thee, limonade en iets lekkers, aanvang van de dienst is om 10.00 uur. Na de dienst staat er weer een bakkie met iets lekkers klaar en is er ook nog een rondleiding door de tuin.

Alle Woudenbergers, die belangstelling hebben, zijn hartelijk welkom!

Iedereen mag het ontdekken en beleven en ervan genieten: in de liturgie-, stilte- en ontmoetingstuin van Woudenberg.

Het weekend van 28 en 29 september is het weekend van Kerkproeverij.

‘Kerkproeverij’ is een landelijk initiatief. Diverse kerken nodigen niet-kerkelijken, ex-kerkelijken, vrienden en bekenden uit voor een zondagsdienst. Om te delen, te ontmoeten en samen te ‘proeven’ van wat waardevol is voor velen.
Ook de PKN De Voorhof in Woudenberg nodigt daarvoor uit. Wie eens de kerk wil proeven, is hartelijk uitgenodigd. Tijdens de activiteiten in dit weekend is dit een mooie gelegenheid. Wat het christelijk geloof inhoudt wordt uitgebeeld in de tuin en proef je in de kerk.

De Voorhof, Nico Bergsteijnweg 139, Woudenberg.

Meer informatie op de website: www.pkndevoorhof.nl

En neem gerust contact op: kerkproeverij@pkndevoorhof.nl

Marten Jan Kooistra (06-52684452)