Permar stelt tijdelijk nieuwe directeur aan

SCHERPENZEEL Bor Veen is maandag als interim directeur aangetreden bij het sociaal werkvoorzieningsbedrijf Permar in Ede. Dat maakte Permar donderdagmiddag bekend.

Veen heeft ruime ervaring als bestuurder en algemeen directeur in zowel het sociaal domein als in de zorg. Gedurende vijf jaren was hij eindverantwoordelijke binnen de Sociale Werkvoorziening. In die periode heeft hij onder meer een aantal grote verandertrajecten geleid. Daarin heeft hij de politieke- en economische context van het SW bedrijf ruimschoots leren kennen.

ONTWIKKELING De komende periode wil Veen verder vorm en inhoud geven aan de al eerder ingezette veranderingen van Permar. Die moeten de bedrijfsvoering verbeteren en aan laten sluiten op de veranderingen in de Participatiewet. ,,Waar we nog beter in willen worden is het bevorderen van werkgelegenheid voor mensen met een arbeidsbeperking'', aldus Veen. ,,We verwachten dit te realiseren door te investeren in de contacten bij reguliere werkgevers in de regio FoodValley.". Verder wordt de samenwerking met de huidige opdrachtgevers aangehaald.