• Adriaan Hosang
  • Adriaan Hosang
  • Adriaan Hosang
  • Adriaan Hosang

Passage overhandigt cheque aan kinderhospice

RENSWOUDE De afdeling Renswoude van Passage hield vorige week haar jaarvergadering. Drie jaar lang heeft Passage zich ingezet voor Kinderhospice Binnenveld, deze avond werd de laatste cheque aan hen overhandigd. Ook werd het nieuwe project geïntroduceerd, Manege zonder Drempels in Bennekom.

Wilma Stoelinga van het kinderhospice mocht voor de derde maal op rij een cheque in ontvangst nemen van Passage. Deze keer was het een bedrag van 2500 euro, waardoor het totaal over drie jaar op bijna 10.000 euro komt te staan.

Hierna liet voorzitter Pieter Oosterveld van de Manege zonder Drempels beelden zien over het werk met de patiënten in de manege en vertelde hij over het grote nut van het huifbedrijden, een manier om mensen met een handicap toch iets te geven, te laten genieten en zich te laten ontspannen. Op 1 april gaan de dames van Passage naar de Manege zonder Drempels om daar een kijkje te nemen.

De eerste bijdrage voor het nieuwe project was de opbrengst van de veiling op de jaarvergadering. De opbrengst daarvan was 421 euro.