• Picasa

Overeenkomst voor tien woningen aan Scholeksterweide in Renswoude

RENSWOUDE De gemeente Renswoude en Trivesta Vastgoed BV hebben overeenstemming bereikt over de bouw van tien hoek- en rijwoningen aan de Scholeksterweide in de woonwijk Beekweide in Renswoude. Naar verwachting wordt medio 2016 gestart met de bouw van deze woningen.

Het bouwplan bestaat uit twee blokjes van vier en zes woningen. Trivesta Vastgoed ontwikkelt de woningen in eerste instantie ten behoeve van de verhuur in de vrije sector, maar sluit een mogelijke mix met verkoop niet uit. De locatie van de woningen is naast de al gerealiseerde rug-aan-rugwoningen. Het bouwplan toont aan dat er blijvende belangstelling bestaat voor de ontwikkeling en verkoop van woningen in de nieuwbouwwijk Beekweide.

Trivesta Vastgoed heeft in de gemeente Renswoude de ontwikkeling van het Rechthuis overgenomen van Frank van Woerden Vastgoed BV. De gemeente Renswoude is naar eigen zeggen verheugd dat beide ontwikkelingen worden gerealiseerd door ontwikkelaars uit Renswoude.

De omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen aan de Scholeksterweide wordt binnenkort bij de gemeente Renswoude aangevraagd. Als alles volgens plan verloopt, wordt medio 2016 gestart met de bouw van de woningen.