• ensemble Muziekmenu

    Hannie Lamberink-van de Veen
  • Renaldo van Kallen van Coaltitie Erbij danst een quickstep met Nel Buitenhuis uit de zaal.

    Hannie Lamberink-van de Veen

Nostalgie en jeugdherinneringen tijdens muziekavond Coalitie Erbij

WOUDENBERG Coalitie Erbij hield vrijdag 17 november voor het eerst een avondactiviteit. In de Camp trad 'Muziekmenu' op voor een zaal met ongeveer dertig bezoekers, die meestal ook de 'Samen op Zondag' bijeenkomsten bezoeken.

Het trio 'Muziekmenu' bestaat uit Pieter Vos, bassist, Coby Spierings, zang en dwarsfluit, en Bart van Remmen, gitaren, zang en mondharmonica. Zij treden op met Franse chansons, Engelse songs en Nederlandse liedjes uit de jaren zestig en zeventig. Voor het publiek dat in groepjes aan tafels zat betekende hun optreden een avond nostalgie en jeugdherinneringen. Bij de meeste liedjes werd meegezongen. Ook kon er gedanst worden. Renaldo van Kallen van Coalitie Erbij nodigde verschillende dames uit de zaal uit voor een quickstep.

SAMEN MET ANDEREN Jeanine Schaling: ,,We proberen mensen gezelligheid en mogelijkheden voor ontmoetingen te bieden en bedenken daarvoor elke keer weer andere activiteiten. Dit keer is dat een gezellig muzikaal avondje uit. Ons idee lijkt geslaagd, want je ziet dat veel mensen samen met anderen zijn gekomen of optrekken."

In de pauze mocht iedereen verzoek-nummers indienen aan de hand van een muzikale 'menukaart', zoals je in een à la carte restaurant gerechten van de kaart kiest.

Deze werden na de pauze gespeeld en gezongen. Meer informatie: www.muziekmenu.nl