• .

Nieuwe korte cursus `Hechting met het (on)geboren kind`

WOUDENBERG In het kader van het Woudenbergse project Gezond en met aandacht leven start in maart de korte cursus voor zwangere vrouwen (en hun partner): `Hechting met het (on)geboren kind`.

Hechting gaat over een affectieve relatie tussen ouder(s)/opvoeder(s) en kind en wordt ontwikkeld in de eerste levensfase. Een veilige hechting is de basis voor elke relatie. Hoe beïnvloed je dit? En wat kun je er in de zwangerschap al mee?

Bij deze cursus gaan de deelnemers in drie bijeenkomsten dieper, maar ook praktisch in op dit proces. En dan met name wat de ouder(s)/opvoeder(s) al kunnen doen tijdens de zwangerschap. Bekeken wordt een documentaire over wat het ongeboren kind waarneemt van de omgeving. Er wordt ingegaan op hoe contact kan worden gemaakt met je baby en aan de hand van een interactieve oefening maken de deelnemers kennis met diverse vormen van communicatie. Deze cursus is speels, interactief, kort en bondig en laagdrempelig.

De data zijn 7 en 21 maart en 4 april en de bijeenkomsten zijn van 20.00 tot 21.30 uur. zijn van harte welkom op bovengenoemde data. De kosten bedragen 45 euro per persoon voor drie bijeenkomsten van 1,5 uur of 60 euro per stel. Annemieke van Leeuwen, natuurgeneeskundig massagetherapeut, begeleidt de avonden. Inschrijven kan via 06-52 1800 40 of info@massagepraktijk-pt.nl. Meer informatie op www.massagetherapeut.org.

Gezond en met aandacht leven is een gezamenlijk project van Kunst & Cultuur Woudenberg, Bibliotheek Eemland en Cultuurhuis Woudenberg.

Meer informatie hierover op www.cultuurhuiswoudenberg.nl.