• Gemeente Woudenberg

Nieuwe inwoners maken kennis met Woudenberg en elkaar

WOUDENBERG Het was volle bak vrijdagavond in de raadzaal van het gemeentehuis in Woudenberg. Ongeveer 60 nieuwe inwoners van Woudenberg waren naar het gemeentehuis gekomen voor een kennismaking met de gemeente en met elkaar.

Burgemeester Cnossen: „Het was een geslaagde avond. Leuk om nieuwe inwoners van ons mooie dorp op deze manier te leren kennen. Inwoners gaven ook aan het fijn te vinden dat de gemeente deze kennismaking heeft georganiseerd."

Het was een afwisselend programma dat begon in de raadzaal waar het college van burgemeester en wethouders zich aan de nieuwe inwoners voorstelde. Daarna wandelde het gezelschap naar het Cultuurhuis om kennis te maken met een aantal vrijwilligers en de faciliteiten van het Cultuurhuis. Ook kregen zij een optreden van Jansje en Melis. Zij vertelde over het Woudenberg van vroeger en nu. Na afloop kon men nog wat napraten en nader kennismaken in de Oudheidkamer en de faciliteiten van het Cultuurhuis verder te ontdekken.

De nieuwe inwoners ging niet met lege handen naar huis, want zij kregen een 'Woodiebag' met daarin allerlei leuke aanbiedingen en producten van Woudenbergse winkels en ondernemers en een proefabonnement op De Woudenberger.