• Een nieuw Woudenbergs bedrijf: de Wombargse Stroopwafelbackerij van Rudie Veldhuizen

  Hannie Lamberink-van de Veen
 • Met flair liepen de amateurmodellen over de catwalk

  Hannie Lamberink-van de Veen
 • Ondernemers en organisaties stonden door elkaar op de beurs

  Hannie Lamberink-van de Veen
 • De imkervereniging deed goede zaken

  Hannie Lamberink-van de Veen
 • Hannie Lamberink-van de Veen
 • Hannie Lamberink-van de Veen

Modeshows grote publiekstrekkers

WOUDENBERG Dat de Vitaalbeurs in Woduenberg 13 en 14 april geslaagd is, blijkt onder meer uit de 800 bezoekers die naar Hotel Schimmel kwamen. Dit lifestyle evenement is ooit gestart als een beurs voor 50+, maar is inmiddels bedoeld voor alle leeftijden. Organisatoren zijn Anja van Altena (Woudenbergse Drukkerij) en Sjoukje van Krimpen (Uitvaartzorg van Krimpen-Statema).

Hannie Lamberink-van de Veen

Bij de opening was het gelijk gezellig druk. Bij binnenkomst ontving iedereen een tas met inhoud. Mensen slenterden vervolgens langs de kramen en informeerden hier en daar. Niet alleen bedrijven waren aanwezig maar ook verenigingen zoals het Alzheimer café, SWO, imkersvereniging, Stichting Oud Woudenberg, Grebbelinie in 't Vizier en de bridgevereniging presenteerden zich. Dit zorgde voor leuke afwisseling. Publiekstrekkers waren beide dagen de twee modeshows van de Loungerie en Modehuis Nicole. Daarnaast was er op vrijdagavond een antiquair-taxateur van 'Van der Linden' uit Amersfoort aanwezig om gratis oude spullen op waarde te schatten en op zaterdag traden de Poortzangers op.

Anja van Altena: ,,Er staan dit jaar weer andere ondernemers op de beurs dan andere jaren. Niet iedereen wil elk jaar mee doen. Nieuw zijn nu onder andere Jemako, KW Wonen, de Wombargse Stroopwafelbakkerijk, Ergotherapie Eemheuvel, Rotary, la Petite Fleur en Beautysalon Lianne. Leuk is dat de samenwerking tussen alle standhouders erg plezierig is. We hebben dit jaar ook een loterij. Alle bezoekers mogen een bon invullen en onder de inzenders worden prijzen verloot die de ondernemers beschikbaar hebben gesteld."