• Hannie Lamberink
  • Hannie Lamberink

Massagedag Roparun volledig volgeboekt

WOUDENBERG De massagedag voor het Roparun 170 Politieteam Midden Nederland was helemaal volgeboekt, vanaf 's morgens 9.00 uur tot 's middags om 17.00 uur. Daarmee was het een zeer geslaagde actiedag.

Voor 15 euro kon men zich 25 minuten professioneel laten masseren bij Sport en Paramedisch Centrum Geerestein. Met de massagedag werd geld ingezameld voor het goede doel waar het politieteam zich door middel van de Roparun, een estafetteloop van 500 km vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam op 14,15 en 16 mei, voor inzet: palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Deze zorg is gericht op initiatieven die het leven van kankerpatiënten kunnen veraangenamen zoals hospices, vakantiebungalows, stichting Haarwens, enz. 

De deelnemende teams moeten acties voeren om geld bij elkaar te brengen. Mary Maissan van SPC Geerestein ondersteunt de politieploeg als masseur en organiseerde deze massagedag.

Drie masseurs, Dennis Pot, Annabel Conijn en Mary Maissan, waren continu aan het werk. Ook werden er knuffels voor Kika en voor Roparun verkocht. Mary:"Er is het geweldige bedrag van in totaal 636 euro bij elkaar gebracht! We zijn er heel blij mee en bedanken iedereen die zich heeft laten masseren. Zo'n dag is zeker voor herhaling vatbaar!"

Meer informatie is te vinden op:

m.maissan@geeresteingroep.nl.