• Team Woudenberg krijgt hulp van koning Willem-Alexander en Prinses Anita.

    Jeroen van der Veer
  • Jeroen van der Veer

Live: Koningsdag in Woudenberg en Amersfoort

WOUDENBERG Koning Willem-Alexander en zijn familie vieren Koningsdag 2019 in Amersfoort. Namens Woudenberg presenteert een speciaal gevormd team zichzelf en onze stad aan de koninklijke familie. Daarnaast zijn er in Woudenberg veel activiteiten die we volgen. Beleef alles mee in deze liveblog van De Woudenberger.

13.30 uur Koningsdag 2019 in Amersfoort is ten einde. Deze liveblog wordt nu gesloten, maar kijk voor het Woudenbergse Koningsdagnieuws nog de hele dag op DeWoudenberger.nl.

12.47 uur Helaas, Team Woudenberg heeft de regioquiz niet gewonnen. Maar het team werd derde en dat is ook een knappe prestatie! Team Leusden is de winnaar.

12.42 uur Team Woudenberg is door naar de finale van de regioquiz, spannend! Zet hem op Team Woudenberg!

12.25 uur Koning Willem-Alexander neemt deel aan de regioquiz, in het team van Woudenberg! Het team krijgt ook hulp van Prinses Anita. 

11.40 uur In een grote tent in Woudenberg wordt de koninklijke familie op de voet gevolgd, op een groot scherm. 

11.00 uur Waar Amersfoort al maanden op wachtte, is nu gebeurd. Koning Willem-Alexander en zijn familie zijn aangekomen in de Keistad.

10.30 uur Team Woudenberg is aangekomen in Woudenberg en ze hebben er zin in!

10.10 uur Wil je meer foto's bekijken van Koningsdag in Woudenberg en van Team Woudenberg? Bekijk dan ons fotoalbum

09.30 uur Maak jij een mooie foto tijdens Koningsdag? Stuur ‘m in via dit uploadsysteem.

09.00 uur Voor liefhebbers van het koninklijk huis hebben we iets leuks. De redactie heeft een quiz gemaakt, met algemene én lokale Oranje-vragen. Speel ‘m nu hier.

08.30 uur Het Woudenbergse team moet de eer van onze gemeente hooghouden, straks in Amersfoort. Maak hier kennis met de teamcaptain van ‘onze strijders’.

08.00 uur Een Woudenbergs quizteam gaat vandaag naar Amersfoort om daar voor de ogen van de jarige koning en zijn gevolg, de strijd aan te binden met de andere regiogemeenten. Het team is er helemaal klaar voor!

07.30 uur Wat kost dat nou, zo’n Koningsdag in Amerfoort? De gemeente Woudenberg betaalt in ieder geval een aardig bedrag mee. Lees hier meer over die bijdrage.

07.20 uur De feestelijkheden in Woudenberg begonnen vrijdagavond al! In de feesttent achter het Cultuurhuis werd de verjaardag van onze koning alvast ingeluid door zingende en dansende kinderen. DJ Maxim en de Hulcky Road Show maakten er een feestje van (video).

07.00 uur Welkom bij de liveblog van De Woudenberger! Vanaf dit moment houden we jullie op de hoogte van alles wat er in Amersfoort rond en op Koningsdag 2019 gebeurt met de Woudenbergse delegatie. Ook volgens we het lokale Woudenbergse Koningsdagnieuws.