• Archief BDUmedia

Laatste vrijdagavondshow Barend van Deelen op 3FM

SCHERPENZEEL Barend van Deelen maakt vanavond zijn laatste show op vrijdagavond samen met Wijnand Speelman voor radiostation 3FM. Dat maakte de Scherpenzeelse dj vandaag bekend via Instagram. En dat op de dag dat Giel Beelen afscheid nam van de ochtendshow, Timur Perlin stopt met radiomaken en Paul Rabbering zijn laatste show voor 3FM maakte. Van Deelen staat nog wel op de programmering. Op zaterdag presenteert hij tussen 15.00 en 16.00 uur de Mega Top 50.

Van Deelen meldt op zijn Instagram dat hij het besluit van 3FM om te stoppen met het programma maar moeilijk kan accepteren. ,,Je bent nooit groter dan je station of stationsbelang en van zurigheid worden over het algemeen alleen augurken beter, maar ik vind het insane dat we om reden van omroepgezever vanavond onze laatste show maken. Alles waar zeker het nieuwe 3FM voor moet gaan staan is wat we iedere vrijdag weer laten horen. Jong, lachen gieren brullen, maatschappelijk betrokken, muzikaal spannend en relevant plus de plek voor jong talentvol Nederland om zijn of haar verhaal te doen.''

Zeven jaar lang was Van Deelen, samen met Wijnand Speelman, de stem van het programma Barend en Wijnand. Vanavond tussen 21.00 en 24.00 uur is het duo voor het laatst te horen.