• Workshop

    Joke's ART Atelier

Nieuwe workshops schilderen vanaf September

13-09-2019, 17:16 | Lezersnieuws | J.

We beginnen in September weer met de bekende inspirerende 1-daagse workshop acryl schilderen en tevens is er de vrijheid op afspraak een dagdeel met je eigen groep te reserveren. Bijzonder geschikt voor familie uitje, collega’s en vriendinnen.
Je kunt tijdens deze fijne ontspannen dag je eigen creativiteit ontdekken. Wanneer je nog geen enkele ervaring hebt is deze workshop een fijne opstap en zonder onnodige kennis ben je vrij te ontdekken hoeveel plezier je kunt beleven aan het schilderen. De groep is klein en geschikt voor beginners en gevorderden, zodoende kan ik je voldoende begeleiden om allerlei creatieve bronnen aan te boren. Je kunt b.v. werken met paletmes of penseel en leren hoe spannend het is om allerlei structuren aan te brengen. Het gebruik van koele en warme tinten of medium. Tevens kan je gebruik maken van allerlei andere materialen. Aan de inwendige mens wordt uitbundig aandacht besteed door middel van een uitgebreide lunch en diverse lekkernijen. Voordat je weer naar huis gaat met je eigen gemaakte kunstwerk aan het einde van deze ontspannen creatieve dag, praten we nog even na met een heerlijk drankje en lekkers. Je hoeft niks mee te nemen op deze verzorgde dag.
Aanvang 09.30 uur en na 16.00 uur gaan we samen even gezellig toosten. De doeken zijn 60/60 en 40/80 en soms staan er nog andere maten. De maat doek voor het dagdeel is 50/50.
1-daagse workshop: de prijs voor deze heerlijke creatieve workshop is incl. gebruik van de materialen. Tijd: 09.30 uur / 16.00 uur. Incl. de lunch en hapjes en drankjes en aantal digitale foto’s van deze dag.
Dagdeel van 3 uur: de prijs voor dit dagdeel is incl. gebruik van de materialen. Tijd in overleg. Incl. ontvangst koffie/lekkers en hapjes/drankjes na afloop. Incl. de digitale groepsfoto. Deze ochtend, middag of avond is uitsluitend voor jouw eigen samengestelde groep. Min. 6 en max 7 personen. De prijzen van deze beide workshops vindt je terug bij www.jokealbers.exto.nl onder het item workshops.
De workshop is in het Atelier in Woudenberg. 
Neem gerust even contact op wanneer je vragen hebt over deze workshops via:
www.joke-albers@hotmail.com
De volgende datums zijn beschikbaar voor de 1-daagse workshop:
Zaterdag 28 september
Zaterdag 5 oktober en Vrijdag 18 oktober