• Ody Honders geeft uitleg

  Hannie van de Veen
 • in het schilderatelier

  Hannie van de Veen
 • Cees de Greef bij Hip en Handgemaakt.

  Hannie van de Veen
 • Drukte in de ateliers

  Hannie van de Veen

Kunst en cultuur in trek: Cultuurhuis stroomt vol

WOUDENBERG Het Cultuurhuis stroomde vrijdagavond vol belangstellenden voor de Open Avond van Kunst en Cultuur Woudenberg. Op de begane grond van het Cultuurhuis stonden kraampjes waar de professionele docenten informatie gaven over de cursussen voor kinderen en volwassenen in het nieuwe seizoen. Ook toonden docenten werkstukken in de ateliers op de 2e etage en was de cursistenexpositie in galerie de Kunstberg nog te bewonderen. Zo kon iedereen een goede indruk krijgen van de mogelijkheden.

Er is een grote variatie in de aangeboden creatieve cursussen.: keramiek, beeldhouwen, werken met papier, tekenen en schilderen, werken met glas, portret schilderen, textiel en fotografie. Daarnaast worden ook blokfluitles, schrijven, literatuur, mindfulness, meditatie, yoga, naaien, weerbaarheid aangeboden. Het handwerkatelier presenteerde zich en het Filmhuis had een stand. Ook Vluchtelingenwerk was aanwezig. Bij Oud Woudenberg was van alles te zien en Ody Honders gaf uitleg bij de lopende expositie over kleermakerij Honders.

Blokfluitleerlingen van Anita Broekema luisterden de avond op met optredens. Kunst en Cultuur biedt ook ateliermogelijkheden. Alle informatie staat in de brochure die huis aan huis bezorgd is en in het Cultuurhuis verkrijgbaar is.